0370-105 10 · Öppettider >
0 items - 0,00 kr

Arabusta ställer ut på Mat B2B i Växjö 17 mars

Mat

 

MAT Business to Business – Ny affärsmässa för hållbar mat i Växjö den 17 mars

Intresset för närproducerad och hållbar mat har aldrig varit större. Därför lanseras affärsmässan MATB2B i Växjö den 17 mars – en mötesplats för småskaliga producenter, restaurang och handel.

Vill du utöka ditt sortiment av hållbara produkter? Söker du nya samarbeten med leverantörer och småskaliga matproducenter? Då är MATB2B den rätta mässan för dig.
MATB2B är en renodlad business to business-mässa som vänder sig till dig som är verksam inom restaurang, storkök, handel, besöksnäring
med mera. Här möter du ett 44 matproducenter som visar upp ett brett utbud med allt ifrån viltkött, korv, ost, honung och bageri till glass, öl, sprit, delikatesser och mycket mer. Den gemensamma nämnaren är närproducerat, småskaligt och hållbart. Ta vara på möjligheten att klämma, känna, lukta och smaka på produkter från regionens matproducenter.
Mässan äger rum på Växjö konserthus den 17 mars och den är inte öppen för allmänheten.

Det betyder att här finns tid för affärer, samtal och möten. Fokus är på att skapa rätt förutsättningar för meningsfulla utbyten.

KOSTNADSFRI REGISTRERING

Det kostar inget att besöka mässan men vi vill att du registrerar dig i förväg. Klicka här för att komma till registreringsformuläret. Registrera dig snarast för att vara säker på att få en plats.
Datum: 17 mars
Öppettider: 10–16
Plats: Växjö Konserthus
Utställare: Klicka här för lista över utställare och produkter
Mat och dryck: Under mässan erbjuder vi en specialkomponerad lunchbuffé, gjord på produkter från utställarna. Desserten är komponerad av Marie Skogström, Årets Dessertmästare.

 

 

Texten är tagen från http://www.mat2015.se/matb2b/

Categories: Arabustanytt, Uncategorized

Sista beställning för leverans innan jul i vår webbshop är 19 december.