0370-105 10 · Öppettider >
0 items - 0,00 kr

Leveransvillkor

Leverans
Vi levererar normalt med Posten. I samband med att varorna levereras skicka vi en länk där du kan följa leveransen. I vissa fall skickas leveransen vanligt brev, då går det inte  att spåra.

I vårt närområde – Värnamo, Forsheda, Bredaryd – levererar med egen turbil utan fraktkostnad, oavsett vad du beställer. När du beställer får du reda på om vi levererar med vår bil till din adress. Är du inte hemma lämnar vi varorna i brevlåda eller utanför dörren. Meddela oss i meddelanderutan i orderformuläret om det är något vi behöver veta för leveransen som portkoder eller liknande.

Vi reservererar oss för att vissa varor kan ta slut i lager. Om någon vara i din beställning är slut försöker vi kontakta dig innan leverans.

Felleverans & reklamation
Om någonting inte skulle stämma med din leverans, kontakta oss omgående antingen via epost info(a)arabusta.se eller telefon 0370-105 10. Det är viktigt att vi får in eventuell reklamation omgående så att vi kan justera ordern innan faktura eller kreditering skickas till dig.

Ånger- och returrätt
Som privatperson har du har full returrätt inom 14 dagar från det att du mottagit varan. Varan skall vara oanvänd och i obruten förpackning. Återbetalning sker endast då varorna returneras i helt skick. Vi önskar nöjda kunder, därför väljer du själv om du vill ha återbetalning eller en annan vara i utbyte. Vi ger dig gärna råd om vilken vara som skulle kunna passa dig bättre. Vi återbetalar pengarna inom 30 dagar vid retur om det så att varorna redan är fakturerade. Har varorna ej fakturerats justerar vi notan omgående.
OBS returrätten gäller inte färskvaror med begränsad hållbarhet som t.ex. våra egna praliner, såvida det inte är en felleverans.

OBS: vid byte eller återbetalning ska kontakt med kundservice alltid göras. Returen är godkänd då varan har inspekterats av vår personal.

Har vi levererat med turbil så hämtar vi upp varan vid nästa tur om det är praktiskt möjligt, du behöver inte skicka den till oss.

För leveranser med Posten är det mycket viktigt att ej låta bli att hämta ut paketet från posten eller annat bud. Du måste hämta ut paketet, även om du vill använda din ånger- och returrätt! Outlösta paket debiteras 495 kr i returfrakt och hantering, även påminnelsekostnad kan tillkomma.
Skicka tillbaka varan i liknande emballage som den mottogs i. Notera att det är varans skick vid framkomsten till Arabusta/Kaffebruket som är avgörande för om varan kan anses ha returnerats i helt skick. Du betalar själv fraktkostnaden för returen.

Om vi har skickat fel vara står vi självklart för kostnaden av returen.

Fakturavillkor
Efter leverans skickas faktura via Skandinaviska Likvida Medel AB som hanterar fakturor åt oss. Betalningsvillkor är 30 dagar netto. Vid försenad betalning debiteras 50 kr påminnelseavgift samt 12% dröjsmålsränta. För inkassoktav debiteras 160 kr. I samband med fakturering kan det komma att göras en kreditupplysning, du får i dessa fall en kopia på detta via post.

Begrägeriförsök och falska beställningar polisanmäles.

Sista beställning för leverans innan jul i vår webbshop är 19 december.