0370-105 10 · Öppettider >
0 items - 0,00 kr

Afternoon Tea

2131

För tillfället kan vi inte erbjuda Afternoon Tea, vi återkommer när vi har lämpliga lokaler för ändamålet.

Välkommen till en anglofil fikastund!

Vi dukar upp en buffé med allt från snittar och scones med tillbehör till kakor och andra sötsaker. Till detta självklart även praliner och choklad från vår egen tillverkning. Det blir självklart te eller kaffe att dricka och den som vill får kaffe från espressomaskinen.

Vi har oftast två sittningar, den första kl. 12.30 och den andra kl. 15.30, bordet är reservat i två timmar från starttid. Bokningen gäller för den tid som står på biljetten och kan inte bytas utan att boka om, kontakta kundservice på support@biljettkiosken.se eller ring 0470-79 48 09 för hjälp att boka om.

PRIS: 155 kr per person (75 kr för barn under 12 år)

ALLERGI/ÖVERKÄNSLIGHET? I sista steget av bokningen kan du ange om någon i sällskapet är känslig för laktos eller nötter. Vi har alltid alternativ vid förbokning, men dessvärre kan vi av logistiska skäl inte ha hela sortimentet anpassat i dagsläget. Då nötter hanteras i vår lokal kan vi inte garantera att produkter utan nötter är helt fria från nötter eller stenfrukt.

När du bokar får du ett SMS med biljetten, visa detta när du kommer Arabusta. Det går även bra att köpa plats på Afternoon Tea som presentkort, klicka på ”Biljett i present” till höger i bokningen.