0370-105 10 · Öppettider >
0 items - 0,00 kr

Möhippa & svensexa

Vi veakräddarsyr aktiviteter efter önskemål och kan erbjuda provningar eller workshops med eller utan mat.
Ni kan komplettera er provning med delikatesslunch, matig macka eller middag framåt kvällen. Har ni någon annan aktivitet inbokad så anpassar vi tiden så att den passar ert sällskap!

Bokningsförfrågan >

mhipp
Här kan du ladda ner vår
möhippefolder som PDF

Choklad-, kaffe eller teprovning
En jorden-runt-resa i kaffet och chokladens underbara värld!
I grundpriset 1.960 kr ingår en valfri provning för upp till 8 personer. Blir ni fler än så, betalar ni 245 kr per person.
Vi kan ta emot upp till 24 personer i vår lokal.  En provning tar ungefär 1,5 timme

Baristaskola
Här kan den blivande bruden bli kaffeexpert på några timmar! Efter en baristaskola har ni fått lära er allt och lite till om kaffe, dess ursprung, rostning, bryggmetoder, smaker med mera. Hela gruppen får träna er på att använda en espressomaskin, och får lära er grunderna i latte art, konsten att göra mönster i mjölkskummet. Ca 3 timmar.
Grundpris: 2.975 kr för upp till 5 personer, därefter 595 kr per ytterligare person. (max 12 personer)

Chokladstudio
Ni får chans att kladda ner er ordentligt när ni skapar egna praliner och chokladkakor i vår studio. Med handledning av vår chokladmakaren går ni igenom olika steg i processen från råvara till färdig produkt. Ni tar med er produkterna hem! Ca 5 timmar.
Grundpris: 3975 kr för upp till 5 personer, därefter 795 kr per ytterligare person. (max 8 personer)

 

Kombinera med mat

DELIKATESSLUNCH 145 KR
Vi dukar fram en buffé med godsaker, inspirerat av medelhavsländernas menyer, med råvaror i toppklass. Bröd och bordsvatten inkluderat.

MATIG MACKA 65 KR
Vill ni ha ett lite mindre mellanmål, så kan vi förbereda matiga mackor som ni antingen äter på plats eller tar med till en
picknick! Dryck ej medräknad, men kan köpas till. Likaså kaffe förstås! Varför inte ta med er egen termos så ser vi till att ni får med er kaffe i toppklass!

MIDDAGSBOKNING: FRÅN 295 KR
Vill ni starta den fortsatta kvällen med en middag hos oss, så kan vi erbjuda en kvällsmeny. Den kan se olika ut, kontakta oss för en presentation!